Produkter og løsninger Service Online-service Brosjyrer Referanser Om oss Kontakt Aktuelt
 
 
 
  

Personvern

 

Ditt personvern er beskyttet ved bearbeiding av personopplysningene dine, samt sikkerheten til all forretningsdata. Vi behandler personopplysninger som innhentes når du besøker nettstedene våre, fortrolig og selvsagt i samsvar med lovbestemmelsene.

Registrering og bearbeiding av data

Når du besøker nettstedet vårt, lagrer nettserveren vår automatisk IP-adressen til internettleverandøren din. Vi registrerer også nettstedet du besøker oss fra, datoen for og varigheten av besøket, samt type nettleser og operativsystem. Vi bruker disse dataene til statistiske formål, for å diagnostisere serverproblemer og for å forbedre Internett-tjenesten vår.

Dette nettstedet bruker Google Analytics

Google Analytics, en internettanalysetjeneste fra Google Inc. («Google»), bruker såkalte «Cookies» eller informasjonskapsler. Dette er tekstfiler som lagres på din datamaskin, og gjør det mulig å analysere din bruk av nettstedet. Informasjonen som blir produsert gjennom cookies over bruk av denne nettsiden (inkludert IP-adressen, som blir anonymisert med metoden «anonymizelp» slik at den ikke kan tilordnes en tilkobling), overføres til en av Googles servere i USA og lagres der.

Google vil bruke denne informasjonen til å analysere din bruk av nettstedet, sette sammen rapporter om aktiviteten på nettstedet til eieren av nettstedet og tilby andre tjenester relatert til aktiviteten på nettstedet og Internett-bruken. Google vil overføre denne informasjonen til en tredjepart hvis loven krever det eller denne tredjeparten bearbeider disse dataene på oppdrag fra Google. Google vil under ingen omstendigheter sette IP-adressen din i forbindelse med annen data fra Google.

Du kan avvise bruken av cookies ved å velge de riktige innstillingene på programvaren til nettleseren din. Vi gjør oppmerksom på at dette kan føre til at noen funksjoner på dette nettstedet ikke kan brukes i fullt omfang.

Ved å bruke dette nettstedet erklærer du at du er inneforstått med bearbeidelsen av dataene som er innhentet om deg på måten som er beskrevet, og til det nevnte formålet.
Ønsker du ikke at Google Analytics skal innhente data i fremtiden kan du unngå dette ved å installere et deaktiverings-add-on (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de) for nettleseren.

Du kan forhindre at Google Analytics registrerer data ved å klikke på den følgende linken. Det installeres en Opt-Out-Cookie som forhindrer fremtidig registrering av dataene dine ved besøk av dette nettstedet:

Deaktiver Google Analytics

Bruk og videreformidling av personopplysninger

For enkelte tjenester og opplysninger på nettstedet vårt (f.eks. søknader på nett, påmelding til nyhetsbrev eller seminarer, samt bruk av kontaktskjema) trenger vi dine personopplysninger, som for eksempel navn, postadresse og e-postadresse. Vi registrerer bare slike opplysninger hvis de er nødvendige for å behandle forespørselen din. Forespørslene dine og opplysningene i dem blir sendt internt til ansatte i selskapet eller andre selskaper vi har inngått avtaler med (slik som handelspartnere), for støtte i bearbeidingen av saken din. Personopplysningene dine blir ikke videreformidlet til andre tredjeparter enn dette. Salg eller utlån av opplysninger er utelukket.

Vi lagrer et lite utvalg av personopplysninger for tilsyn- og markedsføringsformål så langt loven tillater det. Du kan når som helst komme med innvendinger til denne bruken og lagringen av personopplysningene dine ved å sende en e-post til info.norway@kaeser.com.

Siden Kaeser er en global bedrift, kan det være nødvendig å videresende dine personlige opplysninger til lokale datterselskaper eller partnere som har hovedkontor utenfor EØS-området. Opplysningene dine blir ikke videresendt til andre tredjeparter med mindre lovbestemmelser eller pålegg fra domstoler forplikter oss til å gjøre det.

Sikkerhet

Vi bruker tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å beskytte data som forvaltes av oss mot manipulasjon, tap, ødeleggelse og beskyttet tilgang fra uvedkommende.

Lenker til eksterne nettsteder

På nettsidene våre henvises det også til tredjeparts nettsider. Vær oppmerksom på at vi ikke har noen innflytelse over innholdet og personvernet til eksterne nettsteder og deres eiere.

Informasjonsrettigheter og andre rettigheter

Når det gjelder innsamling og bruk av personopplysninger gir du oss ditt samtykke som vil bli registrert.

Ved forespørsel informerer vi gjerne om hvilke personopplysninger vi har lagret om deg. Du kan til enhver tid korrigere opplysninger som evt. er feil. Du har til enhver tid rett til å tilbakekalle samtykket til bruk av opplysningene dine med fremtidig virkning.

Dataansvarlig iht. Art. 4 GDPR:

Kaeser Kompressorer AS 
Verpetveien 38, 1540 Vestby
Tlf.: +47 64 98 34 00

Personvernombud:

Anne Linja
e-post: anne.linja@kaeser.com

Ansvarlig lokal myndighet for datavern:

Datatilsynet
Besøksadresse: Tollbugata 3, 0152 Oslo
Postadresse: Postboks 458 Sentrum, 0152 Oslo
e-post: postkasse@datatilsynet.no

 
KAESER home Search Sitemap
Mer informasjon
Verktøykasse
Informasjonsmateriell
KAESER Report

 

Våre forhandlere

ico_contactKontakt oss

Logo-fewer-CO2-emissions

MGF-logo

GP_logo_2013

RENAS

tilbake top
Datasikkerhet, KAESER Kompressorer AS, info.norway@kaeser.com